NetBet

Wedden op voetbal heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Een van de online bookmakers die hier slim op in heeft gespeeld is Netbet. Deze bookmaker staat onder een grote groep gokkers als zeer betrouwbaar te boek en biedt gokkers een breed scala aan weddenschappen. Zo kun je bij Netbet inzetten op de winnaar van voetbalwedstrijden, het aantal doelpunten wat tijdens een wedstrijd gescoord zal worden, enzovoorts. Overigens biedt Netbet niet alleen de mogelijkheid om in te zetten op sport, maar kun je hier ook terecht voor het spelen van diverse casinospellen en videoslots. Een groot voordeel aan bookmaker Netbet is de mogelijkheid om zowel live, als prematch weddenschappen op voetbalwedstrijden te plaatsen.

 

Wedden op de grote Europese voetbalcompetities

Veel mensen wedden op voetbalwedstrijden uit de grote Europese competities, als de Bundesliga, de Eredivisie, de Serie A, de Liga BBVA, etc. De wedstrijden uit deze competitie zijn het best te voorspellen, omdat er veel informatie over de verschillende clubs en competities beschikbaar is. Naast deze competities biedt bookmaker Netbet sportweddenschappen voor verschillende andere competities aan. Denk bijvoorbeeld aan competities uit Azië, Afrika of Zuid-Amerika. Wanneer je dergelijke competities nauw volgt, kan dit een groot voordeel aan Netbet zijn ten opzichte van bijvoorbeeld Toto. Bij iedere wedstrijd staat vooraf aangegeven of het ook mogelijk zal zijn om live op de wedstrijden te wedden.

 

Naast de diversiteit aan competities, is de diversiteit aan weddenschappen per wedstrijd minstens net zo groot. Je kunt bij Netbet inzetten op de winnaar van een wedstrijd, het aantal doelpunten wat tijdens de wedstrijd gescoord zal worden, het aantal gele kaarten wat gegeven wordt, enzovoorts. Het is raadzaam om vooraf meer te lezen over de verschillende wedstrategieën die je bij wedden op voetbal kunt gebruiken. Dergelijke strategieën kunnen je helpen om het verlies bij wedden op voetbal in te perken en de kans op een winnende weddenschap te vergroten.

 

Nieuwe spelers profiteren van een welkomstbonus

Om nieuwe spelers direct een goede start te geven, biedt Netbet een aantrekkelijke welkomstbonus aan voor nieuwe spelers die willen wedden op voetbal. Deze welkomstbonus betreft een stortingsbonus, waarbij je bovenop het gestorte saldo nog een bepaalde hoeveelheid bonusgeld geeft. Met het bonusgeld kun je verschillende wedstrategieën uitproberen zonder een groot financieel risico te lopen. Houd er hierbij wel rekening mee dat je het bonusgeld pas naar een bankrekening kunt laten storten als je aan de rondspeelvoorwaarden van Netbet hebt voldaan. Bij het activeren van de welkomstbonus, dit dien je voor een eerste storting bij Netbet te doen, kun je de rondspeelvoorwaarden nalezen.

 

Netbet biedt nieuwe spelers tot maximaal vijftig euro aan bonusgeld aan bij een eerste storting. Ook wanneer je al langer actief bent bij deze bookmaker, zal je af en toe een aantrekkelijke bonus aangeboden krijgen. De bonus geeft je de mogelijkheid om je saldo bij Netbet een extra boost te geven, zodat de kans op grote geldprijzen groter wordt. Wil je het helemaal slim aanpakken? Maak eerst gebruik van de bonus bij Netbet en schrijf je vervolgens bij andere bookmakers in die een welkomstbonus aanbieden.