Voetbal Wedden Tips

Wedden op voetbal heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen onder gokkers. Dit komt enerzijds doordat het aanbod steeds groter is geworden, anderzijds door het feit dat wedden op sport legaal wordt volgens de nieuwe regelgeving. Bij wedden op voetbal dien je met verschillende aspecten rekening te houden, om te voorkomen dat je in het begin veel geld verliest. Niet voor niets zegt men vaak: ‘de bal is rond!’ Vaak zetten gokkers veel geld in op de favoriet bij een wedstrijd, waardoor men veel geld verliest als de favoriet een keer verliest. De winst bij een winnende weddenschap is in dit geval beperkt, omdat de quoteringen voor de grote clubs vaak relatief laag zijn. Om niet in zo’n situatie terecht te komen is het raadzaam om vooraf enkel voetbal wedden tips op te zoeken. Voetbal wedden tips komen in verschillende soorten voor: tips over wedden op voetbal in het algemeen, tactieken om je kansen zo groot mogelijk te houden, enzovoorts. In dit artikel geven we je een aantal handige voetbal wedden tips, die de kans op een winnende weddenschap vergroten.

 

Zorg voor voldoende informatie vooraf

Bij voetbal dien je met erg veel aspecten rekening te houden, als je ervoor kiest om een weddenschap te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van de uit- en thuisploeg, de scheidsrechter die het duel fluit, de rivaliteit tussen twee clubs, de geschiedenis die beide clubs hebben en de eventuele geblesseerde of geschorste spelers. Wanneer een sterspeler ontbreekt kan dit grote gevolgen hebben voor de prestaties van een team. Daarbij kan de rivaliteit tussen twee clubs zorgen voor een bepaalde spanning bij de thuis- of uitploeg. Ook dit kan de prestaties van het team negatief beïnvloeden! Zorg dat je hier vooraf van op de hoogte bent om verassingen tegen te gaan.

 

Op internet vind je verschillende websites waarop je informatie over clubs, competities en spelers op kunt zoeken. Vaak wordt op dergelijke websites een prognose voor de website gegeven, op basis van de informatie die een website heeft. Laat je hier niet te veel door sturen, maar ga zelf op zoek naar nuttige informatie en baseer daar je eigen keuzes op. Er zijn verschillende internetfora waar je een weddenschap met anderen kunt delen. Zij kunnen vervolgens tips of feedback geven, zodat je de weddenschap kunt herzien. Zo kom je samen verder!

 

Kies voor single weddenschappen in plaats van combinaties

Zeker in het begin kiezen veel spelers voor een combinatie van verschillende weddenschappen. Met een combinatie neemt de quotering van het totaal toe, maar is ook de kans op een verloren weddenschap groter. Er hoeft immers maar een van de gecombineerde weddenschappen fout te zijn om je gehele inzet te verliezen. Door vooral single weddenschappen te spelen voorkomen je een dergelijke situatie en wordt de kans op winst groter. Mocht je toch een combinatie van weddenschappen willen spelen, dan is dat mogelijk met een systeem. Een systeem betekent dat je van vier single weddenschappen bijvoorbeeld alle dubbels en triples maakt. Mochten er nu een of twee van de gekozen weddenschappen fout zijn, dan zijn een aantal dubbels of triples alsnog goed en krijg je dus een deel van je inzet terug.

 

Bij het combineren van single weddenschappen is het aan te raden om te kiezen voor weddenschappen waarvan de quotering niet te hoog is. Kies bijvoorbeeld voor weddenschappen die gerelateerd zijn aan het aantal doelpunten in een wedstrijd. Het combineren van verschillende weddenschappen kan zowel bij prematch weddenschappen, als ook bij live weddenschappen. Let er wel op dat niet iedere bookmaker live weddenschappen aanbiedt voor voetbalwedstrijden. Zeker bij kleinere competities worden vaak geen live weddenschappen aangeboden.

 

Maak gebruik van een welkomstbonus

Vrijwel iedere online bookmaker biedt een aantrekkelijke welkomstbonus aan voor nieuwe spelers, die op voetbal willen wedden. Een goede voetbal wedden tip is dan ook om hier slim gebruik van te maken, door je bij meerdere bookmakers aan te melden. Zo krijg je bij iedere bookmaker bonusgeld om verschillende wedstrategieën uit te proberen. Hoewel bonusgeld vaak erg aantrekkelijk lijkt, hoeft dit niet per definitie zo te zijn. Zo geldt bijvoorbeeld bij iedere welkomstbonus dat je het bonusgeld eerst vrij moet spelen, voordat je het bonusgeld naar een bankrekening over kunt maken.

 

Om financiële tegenslagen te voorkomen is het raadzaam om de rondspeelvoorwaarden van een welkomstbonus vooraf goed door te nemen. Zo weet je precies hoe je het bonusgeld slim in kunt zetten, om het bonusgeld vervolgens naar je bankrekening over te kunnen maken.